Sorana Cirstea, BLOCATA in hotelul din Cehia! "Stau de peste 25 de ore in camera! Nimeni nu stie nimic!" Cazul incredibil al tenismenei

Sorana Cirstea, BLOCATA in hotelul din Cehia! "Stau de peste 25 de ore in camera! Nimeni nu stie nimic!" Cazul incredibil al tenismenei

Sorana Cirstea nu poata parasi camera din hotelul in care este cazata, in Ostrava.

Sorana se afla in Cehia pentru un turneu de tenis, care urmeaza sa inceapa saptamana viitoare. Romanca nu este lasata sa paraseasca hotelul, din cauza ca testul de Covid-19 intarzie sa ii vina.

Romanca a postat un mesaj pe Twitter in care cere explicatii si nu intelege de ce i se intampla asta, in ciuda faptului ca testul efectuat la plecarea din Romania a fost unul negativ:

"De peste 25 de ore stau in camera si astept rezultatul testului COVID-19. Imi puteti spune, va rog, ce se intampla? Aparent, nimeni nu stie nimic, indiferent pe cine as intreba.

Marti, cand am plecat de acasa, am fost testata, asa cum se intampla mereu inainte sa calatoresc. Rezultatul a fost negativ.

12 ore mai tarziu, sunt testata din nou la sosire si sunt pusa in carantina pentru mai bine de 25 de ore. Inteleg ca regulile sunt reguli, dar nu are sens deloc!", a scris romanca pe Twitter.

Raspunsul organizatorilor pentru Sorana Cirstea

 

Abia dupa ce Sorana Cirstea s-a plans pe Twitter, a venit si un raspuns oficial din partea organizatorilor:

"Buna, Sorana. Le voi transmite colegilor mei problema ta. Cineva te va contacta si iti va oferi informatii relevante. Ne pare rau pentru pentru neplaceri", i-au scris organizatorii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Simptomele de Covid-19 care îi sperie cel mai mult pe oamenii de știință. Ce este chemestezia și cum se manifestă
BRAT

Modifică setările cookies