Simona Halep, mulțumită de sine, la primul meci fără antrenor: „E doar primul meci, dar mă bucur de libertatea pe care o am”

Simona Halep Alison Riske Simona Halep declaratie Simona Halep WTA Dubai Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:30
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 18:43

Simona Halep s-a declarat mulțumită de prestația avută în primul meci jucat în absența unui antrenor. 

Simona Halep și-a început cu brio parcursul în turneul WTA 500 de la Dubai, eliminând-o în faza 16-imilor de finală pe Alison Riske, scor 6-2, 6-4. 

Sportiva din România (30 de ani, 23 WTA) a trecut de americancă (31 de ani, 53 WTA) în minim de seturi, iar serviciul său a strălucit: Simona Halep a servit 6 ași și a câștigat 76% din punctele jucate cu prima servă. 79% din primele servicii au intrat în terenul advers. 

Simona Halep, prestație stelară la serviciu, în meciul cu Alison Riske

„E special să joc aici, am amintiri grozave. L-am câștigat de două ori, așa că mereu e o mare placere să joc aici, în fața voastră. Am o parte a familiei în public, sunt foarte fericită să fiu aici și să joc un tenis bun. 

M-am simțit destul de încrezătoare pe serva mea astăzi, m-a ajutat mult în momentele importante. Imaginea de ansamblu a arătat bine în acest prim meci aici, ea e întotdeauna o oponentă dură, dar am fost concentrată, am jucat bine și sunt fericită că m-am calificat,” a adăugat Simona Halep. 

Lăudată pentru modul în care a gestionat primul meci jucat în absența unui antrenor în lojă, Simona Halep a răspuns: „E doar primul meci, vom vedea, dar mă bucur de libertatea pe care o am și abia aștept să mă concentrez pe ce am de făcut,” a adăugat Simona Halep în interviul oferit pe teren. 

Marți, 15 februarie, Simona Halep va afla dacă următoarea sa adversară la Dubai va fi Gabriela Ruse ori Paula Badosa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!