Tenis

Simona Halep, posibil duel cu Gabriela Ruse în optimile Summer Set 1 de la Melbourne! Când va juca primul meci

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile turneului Summer Set 1, unde o așteaptă pe Simona Halep. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 11:20
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 11:21

Gabriela Ruse a demonstrat maturitate în prima partidă oficială jucată în 2022, trecând de Arina Rodionova în primul tur al întrecerii Summer Set 1 de la Melbourne. A fost 6-3, 6-2 pentru sportiva din România la capătul a numai 68 de minute de joc, iar Gabriela Ruse și-a rezervat astfel un loc în optimile de finală, unde ar putea să o înfrunte pe Simona Halep, în cazul în care aceasta din urmă va trece de Destanee Aiava (316 WTA). 

Simona Halep vs. Destanee Aiava se joacă miercuri, 5 ianuarie, nu mai devreme de ora 11:30, fus orar românesc.

Ar fi a doua întâlnire directă între Gabriela Ruse și Simona Halep în circuitul WTA, precedenta având loc chiar în ultimul meci al sezonului 2021 pentru Ruse, o înfrângere scor 1-6, 2-6 în turul 1 al Openului Transilvaniei.

Simona Halep și Gabriela Ruse, partenere la dublu, adversare la simplu?

Organizatorii nu au anunțat încă programul zilei următoare, dar până să aflăm dacă cele două românce se vor întâlni la simplu, Gabriela Ruse și Simona Halep vor juca împreună la dublu în competiția WTA Summer Set 2, împotriva Bernardei Pera și Katerinei Siniakova. 

Sportiva antrenată de Andrei Cociașu a performat la nivel înalt în meciul de debut al sezonului 2022. A servit 3 ași, a câștigat 79% din punctele jucate cu prima servă și a fructificat 4 din cele 6 mingi de break procurate, câștigând în final cu 16 puncte mai mult decât oponenta sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies