Simona Halep a fost întrebată dacă Mouratoglou o compară cu Serena Williams! Răspuns tranșant oferit de fostul lider mondial 

Simona Halep Patrick Mouratoglou Serena Williams Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 20:27
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 20:30

Simona Halep (30 ani, 21 WTA) a învins-o pe Shuai Zhang (33 ani, 40 WTA) în primul tur al turneului de la Madrid, 6-2, 6-3. 

Tenismena româncă a avut un debut perfect sub comanda noului său antrenor, Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o timp de foarte mulți ani pe Serena Williams. Cei doi și-au anunțat colaborarea în urmă cu câteva săptămâni, după o perioadă pe care Halep a petrecut-o la Academia Mouratoglou. 

Simona Halep, răspuns tranșant când a fost întrebată dacă Patrick Mouratoglou o compară cu Serena Williams 

Aflată la Madrid, acolo unde a reușit să câștige turneul în 2016 și 2017, Simona Halep a fost întrebată dacă antrenorul său obișnuiește să o compare cu fosta sa elevă, Serena Williams. Românca a oferit un răspuns tranșant, punctând că se concentrează doar pe ea. 

„Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre”, a declarat Simona Halep. 

Mai mult, într-un interviu acordat recent, românca a dezvăluit că fostul său antrenor, Darren Cahill, a fost cel care i-a spus să meagă la Academia Mouratoglou, dezvăluind că nu se gândea să îi facă o propunere antrenorului în momentul în care a mers să se pregătească acolo. 

„Darren mi-a zis acum trei patru ani să vin aici la Academie, să mă antrenez aici pentru că totul decurge frumos. Și anul acesta, după ce m-am despărțit de Darren în septembrie mi-a zis să vin la Academie și am simțit că e momentul. 

Știam că Patrick lucrează cu Serena, deci nu aveam asta în minte. Ne-am întâlnit aici și am avut o conexiune foarte bună. Apoi ne-am întâlnit la Miami și mi-a zis că este disponibil să mă antreneze. Suntem pe aceeași lungime de undă și pot avea încredere în el 100%, mai ales că eu sunt introvertită și nu mă deschid în fața oamenilor”, a adăugat tenismena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!