FOTO ȘI VIDEO Și a fost doar un antrenament! Cum a fost primit Nadal pe Philippe-Chatrier, la ultimul Roland Garros al carierei

rafael nadal Arena Philippe-Chatrier Roland Garros 2024 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 07:57
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 08:12

De 14 ori campion pe zgura pariziană, Rafael Nadal și-ar dori să semneze o nouă victorie supremă la Paris, în ultima ediție la care va participa.

Dacă își va respecta declarațiile făcute, Rafael Nadal va începe săptămâna viitoare ultima ediție de Roland Garros la care va participa în cariera sa de tenismen profesionist.

Cel mai puternic campion din istoria acestui turneu de mare șlem a adunat mii de oameni în tribunele Arenei Philippe-Chatrier, cu șapte zile înaintea debutului ediției 2024 a întrecerii majore de la Paris.

Rafael Nadal ar putea juca de două ori la Roland Garros în acest an

  • Jocurile Olimpice încep în data de 26 iulie. 

Fanii tenismenului din Manacor l-au întâmpinat cu un entuziasm incredibil, în momentul în care Nadal a ieșit pe terenul de joc cu ocazia unui antrenament programat. 

Spectatorii au strigat de mai multe ori „Rafa, Rafa!”, aclamându-l pe cel mai bun jucător pe zgură din toate timpurile.

Atmosfera a semănat cu unele partide jucate de Nadal în prima săptămână de concurs, la Roland Garros, iar ibericul, vizibil emoționat, a întors salutul său publicului venit să îl vadă pentru una dintre ultimele dăți pe zgura de la Paris. 

Carlos Alcaraz, considerat favorit la câștigarea Roland Garros 2024

Favorit la câștigarea Roland Garros 2024 este considerat Carlos Alcaraz, în timp ce podiumul probabilităților este completat de Novak Djokovic și Jannik Sinner.

Rafael Nadal are o cotă de 13 pentru a ridica trofeul, mai mare decât cea oferită norvegianului Casper Ruud, care a atins finala Roland Garros, în ultimii doi ani. 


Horia Tecău a ales rapid cine este cel mai bun dintre Federer, Nadal și Djokovic

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!