Tenis

„Vreau să fiu transparent cu toată lumea!” Nick Kyrgios, infectat cu COVID, dar cu șanse să joace la Australian Open

Nick Kyrgios a făcut o declarație prin care le comunică fanilor că încă mai are șanse să participe la Openul Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 12:50
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 13:01

Nick Kyrgios ar fi trebuit să participe la două turnee pregătitoare înaintea Openului Australian, ediția 2022, dar tenismenul australian cu origini grecești este în pericol să rateze întreaga acțiune tenisistică a lunii ianuarie. 

În această dimineață, Nick Kyrgios a fost testat pozitiv cu COVID și a fost nevoit să se retragă din turneul ATP 250 de la Sydney, unde era programat să îl înfrunte pe italianul Fabio Fognini în primul tur. 

„Vreau doar să fiu deschis și transparent cu toată lumea: motivul pentru care m-am retras din turneul de la Sydney e pentru că am fost testat pozitiv cu COVID. 

Mă simt sănătos în aceste momente și nu am simptome, dar vă doresc tuturor toate cele bune și să rămâneți în siguranță. Dacă totul va decurge bine, vă voi vedea la Australian Open,” a transmis Nicholas Kyrgios prin intermediul unui Instastory. 

Dacă va fi testat negativ în zilele premergătoare Openului Australian, Nick Kyrgios va putea participa la Openul Australian, fiind vaccinat. 

Modifică setările cookies