Reacția presei spaniole după ce Simona Halep s-a retras de la WTA Madrid

Simona Halep Presa din Spania Simona Halep retrasgere WTA Madrid Tenis Simona Halep / Foto - Getty Images
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 09:55
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 10:06

Pe 20 martie, Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj.

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informează Marca.

Reacția presei spaniole după ce Simona Halep s-a retras de la WTA Madrid

“Halep, aflată pe locul 1.146 în clasamentul WTA, primise una dintre invitaţiile pentru tabloul principal al Mutua Madrid Open, a cărui tragere la sorţi are loc duminică. Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a se deplasa la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Ea încă nu s-a recuperat, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneul combinat pe care l-a câştigat în 2016”, notează jurnalul spaniol.

  • Simona Halep / Foto - Getty Images

Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de la Oeiras, din Portugalia (WTA 125), însă s-a retras spunând că nu vrea să îşi grăbeacă revenirea şi că organismul său are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3. News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!