GALERIE FOTO Prima reacție a Soranei Cîrstea, după ce a învins câștigătoarea de la Wimbledon 2022

Sorana Cirstea Elena Rybakina Tenis WTA US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 07:35
Data actualizarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 08:31

Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Openului American, după o victorie surprinzătoare obținută în detrimentul Elenei Rybakina. 

Sorana Cîrstea a luptat extraordinar pentru a o elimina pe Elena Rybakina, în a treia rundă competițională a turneului de la US Open. Cîrstea a triumfat după 2 ore și 48 de minute de joc, scor 6-3, 6-7 (6), 6-4.

Sfertfinalistă la Indian Wells și semifinalistă la Miami în primăvara acestui an, Cîrstea s-a întors în SUA cu poftă de joc, dovadă stând cele trei succese legate pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Sorana Cîrstea: „Joc deja de ani buni, dar acesta a fost cea mai bună atmosferă în care am jucat vreodată.”

„Joc deja de câțiva ani buni, dar acesta a fost cel mai bun public în fața căruia am jucat vreodată. Vă mulțumesc! Mulțumesc pentru toată susținerea voastră.

Știu că e miezul nopții, dar vă mulțumesc că ați rămas și că ați creat această atmosferă grozavă, atât pentru mine, cât și pentru Elena.

Sorana Cîrstea: „Am meritat să câștig în această seară.”

Sunt foarte fericită după această victorie. Am pierdut de două ori în fața ei. E o jucătoare bună, numărul 4 în lume. Știam că va fi o luptă dură, dar sunt atât de bucuroasă că am câștigat-o. E un moment grozav pentru mine,” a declarat Sorana Cîrstea, în interviul oferit pe suprafața de joc a Stadionului Louis Armstrong. 

„Elena e o scumpă și e grozavă pentru circuitul WTA, dar cred că am jucat bine și am meritat să câștig în această seară,” a mai spus Sorana Cîrstea, imediat după încheierea meciului. 

În faza ultimelor 16 jucătoare, Sorana Cîrstea va primi replica Belindei Bencic, actuală campioană olimpică. Scorul meciurilor directe este favorabil Soranei, scor 2-1. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!