Povestea ANULUI in tenis! "Roger...ai vrea sa iesi la cina cu mine diseara? Gatesc eu!" Reactia lui Federer a surprins pe toata lumea

Povestea ANULUI in tenis! "Roger...ai vrea sa iesi la cina cu mine diseara? Gatesc eu!" Reactia lui Federer a surprins pe toata lumea

Roger Federer a primit un mesaj inedit din partea unei fane.

Totul s-a intamplat in luna mai a acestui an, in timpul turneului ATP de la Madrid, cand o spectatoare italianca, Daniela din regiunea italiana Sardinia a ridicat o pancarta galbena pe care scria: „Roger... ai vrea sa iesi la cina cu mine diseara? Gatesc eu!”

Visul Danielei a devenit realitate: i-a gatit lui Federer si au luat cina impreuna

Intamplarea a fost facuta posibil de un hashtag care circula pe retelele sociale, #federerfansearch dar si de un sponsor care il sustine pe elvetian.

„Buna, eu sunt Daniela si am doua pasiuni in viata: tenisul si Roger Federer. Iubesc totul la jocul lui Federer. Voiam sa creez ceva simpatic pentru el (n.r. pancarta), niciodata nu stii, asa ca l-am invitat la cina. Cred ca unele emotii nu se pot explica. Daca m-ati fi intrebat ce imi doresc, nu as fi putut sa imi imaginez un lucru atat de frumos (n.r. precum faptul ca a putut cina cu Roger Federer)”, a spus Daniela. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 8 august. Bilanțul orei 13:00 - 1.350 cazuri noi și 43 de decese
BRAT