Poate juca Bianca Andreescu pentru Romania?! George Cosac a dat raspunsul: "Ce a facut ea este o performanta de exceptie"

Poate juca Bianca Andreescu pentru Romania?! George Cosac a dat raspunsul: "Ce a facut ea este o performanta de exceptie"

Bianca Andreescu a castigat turneul de la Indian Wells si este deja numita "noua stea a tenisului mondial". 

Bianca Andreescu a inceput sa joace tenis in Romania, insa a plecat apoi in Canada si a ales sa reprezinte tara adoptiva. 

Totusi, regulamentul din tenis i-ar permite acesteia sa evolueze pentru tara natala, chiar daca a reprezentat deja alta tara. 

Presedintele Federatiei Romane de Tenis a comentat aceasta posibilitate, insa se declara sceptic in aceasta privinta. 

"Ce a facut Bianca Andreescu la Indian Wells este o performanta de exceptie. Este remarcabil parcursul ei. Este o sportiva care a confirmat inca din perioada junioratului, iar acum a ajuns la o maturitate.

Imi pare rau ca nu joaca pentru Romania, dar din declaratiile parintilor am inteles ca ei au indreptat-o spre Canada. In acest conditii este greu sa-i ceri sa joace pentru Romania. Nu cred ca se va intampla vreodata, dar nimic nu este imposibil", a declarat Cosac pentru Fanatik.

Dupa victoria de la Indian Wells, Bianca Andreescu, in varsta de 18 ani, a urcat 36 de pozitii in clasamentul mondial, pana pe locul 24 WTA. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies