Poate juca Bianca Andreescu pentru Romania?! George Cosac a dat raspunsul: "Ce a facut ea este o performanta de exceptie"

Poate juca Bianca Andreescu pentru Romania?! George Cosac a dat raspunsul: "Ce a facut ea este o performanta de exceptie"

Bianca Andreescu a castigat turneul de la Indian Wells si este deja numita "noua stea a tenisului mondial". 

Bianca Andreescu a inceput sa joace tenis in Romania, insa a plecat apoi in Canada si a ales sa reprezinte tara adoptiva. 

Totusi, regulamentul din tenis i-ar permite acesteia sa evolueze pentru tara natala, chiar daca a reprezentat deja alta tara. 

Presedintele Federatiei Romane de Tenis a comentat aceasta posibilitate, insa se declara sceptic in aceasta privinta. 

"Ce a facut Bianca Andreescu la Indian Wells este o performanta de exceptie. Este remarcabil parcursul ei. Este o sportiva care a confirmat inca din perioada junioratului, iar acum a ajuns la o maturitate.

Imi pare rau ca nu joaca pentru Romania, dar din declaratiile parintilor am inteles ca ei au indreptat-o spre Canada. In acest conditii este greu sa-i ceri sa joace pentru Romania. Nu cred ca se va intampla vreodata, dar nimic nu este imposibil", a declarat Cosac pentru Fanatik.

Dupa victoria de la Indian Wells, Bianca Andreescu, in varsta de 18 ani, a urcat 36 de pozitii in clasamentul mondial, pana pe locul 24 WTA. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT