Motivul real al esecului lui Halep! Simona a dezvaluit ce a deranjat-o intotdeauna la US Open: "Niciodata nu joc bine aici!"

Motivul real al esecului lui Halep! Simona a dezvaluit ce a deranjat-o intotdeauna la US Open: "Niciodata nu joc bine aici!"

Simona Halep a pierdut in primul tur la US Open in fata Kaiei Kanepi. 

Invinsa cu scorul dureros de 6-2, 6-4, Simona Halep a incercat sa explice de ce nu reuseste sa joace la cel mai inalt nivel la US Open. 

"Poate ca este zgomotul din tribune, orasul este aglomerat. Sunt toate la un loc. Eu sunt o persoana linistita, imi plac locurile mai mici. Am avut si rezultate bune aici, nu ma plang, doar ca nu imi simt jocul la suta la suta cand intru pe teren.

Poate ca pe viitor se va schimba ceva. Niciodata nu joc bine aici. Simt ca jocul meu nu este la cel mai inalt nivel, dar mereu lupt", a spus Simona Halep la conferinta de presa.

Halep a fost eliminata si anul trecut la ultimul turneu de Grand Slam al anului tot in primul tur, insa adversara de atunci era Maria Sharapova. 

La editia din 2018, Simona a jucat in prima mansa cu Kaia Kanepi din Estonia, jucatoare clasata pe locul 44 WTA, care s-a impus in doua seturi (6-2, 6-4). 

Romanca s-a enervat in timpul meciului, a rupt o racheta si nu a putut sa-si regaseasca linistea si concentrarea nici macar dupa ce a revenit, in setul al doilea de la 0-3. 

Simona Halep are in program o serie de turnee pana la finala WTA de la Singapore. Urmatoarea competitie la care ar trebui sa participe romanca este la Wuhan, in China. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT