Momentul nevazut de la finala Halep - Bertens! Ce a facut Darren Cahill dupa ce Simona L-A CERTAT la "on court coaching"

Momentul nevazut de la finala Halep - Bertens! Ce a facut Darren Cahill dupa ce Simona L-A CERTAT la "on court coaching"

Simona Halep a pierdut cu 6-2, 6-7, 2-6 finala disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, la Cincinnati.

Simona Halep a facut un turneu excelent la Cincinnati, dar a cedat chiar la final. Ea a recunoscut ca s-a pierdut dupa mingea de meci ratata in fata lui Bertens in setul secund, iar apoi nu a mai gasit energia pentru a castiga trofeul.

In timpul meciului cu Bertens, Simona Halep a avut cateva accese de nervozitate, intr-unul dintre momente certandu-l pe Darren Cahill. Dupa acel moment, antrenorul australian al Simonei a parasit loja in care mai stateau Theo Cercel si Andrei Cristofor!

Darre Cahill a coborat la un moment dat la banca Simonei pentru a-i da cateva sfaturi, dar numarul 1 mondial a reactionat surprinzator, reprosandu-i antrenorului ca "aplauda atunci cand ea pierde puncte".

Dupa acel moment, camerele de luat vederi nu l-au mai prins pe Darren Cahill in loja Simonei. De altfel, el nu ar fi asistat nici la festivitatea de premiere.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT