GALERIE FOTO Mesajul transmis de Simona Halep, după ce Darren Cahill a sărit din nou în apărarea sa

Simona Halep Darren Cahill Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 17:15
Data actualizarii: Sambata 02 Septembrie 2023, 17:17

Simona Halep se menține puternică din punct de vedere psihic, în așteptarea aparent interminabilă a verdictului. 

Simona Halep a publicat un mesaj de mulțumire pentru reacția de susținere a fostului său antrenor, Darren Cahill. 

Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, a postat un mesaj dur pe Instagram, în care îi lua apărarea tenismenei și ataca întârzierile apărute în cazul său. 

Simona Halep nu cedează, în ciuda amânărilor repetate ale verdictului

„Încă o amânare. Detaliile acestui caz vor ieși eventual la iveală eventual, însă indiferent de rezultat, procesul a fost gestionat teribil de ITF & ITIA. Zero grijă sau îngrijorare pentru sportivă sau starea sa de bine cu cazul acesta amânat de aproape 12 luni și fără să existe vreun verdict. 

Respect programul de testare și un proces corect însă ce se întâmplă a fost orice mai puțin corect. Simona merită dreptul să își continue cariera și/sau viața. În acest moment nu poate face niciuna dintre cele două. Niciun jucător nu ar trebui să treacă printr-un proces de astfel de amânări. 

WTA, conducerea și consiliul jucătorilor trebuie să ia decizii mai bune pentru a se asigura că jucătorii au parte de protecție și drepturile la un deznodământ mai rapid. În acest moment, jucătorii nu beneficiază de așa ceva”, a scris Darren Cahill pe Instagram.  

Între timp, Simona Halep a făcut o călătorie la Atena, după ultima amânare a verdictului pe care îl așteaptă de două luni. 

„Când viața îți dă sute de motive să cedezi și să plângi, arată-i vieții că ai milioane de motive pentru care să zâmbești și să râzi,” a scris Simona Halep, într-un Instastory. 

Simona Halep: „E dificil să explic costul emoțional pe care mi l-au adus și continuă să mi-l aducă aceste amânări”

„Astăzi am aflat că decizia așteptată în această săptămână a fost amânată din nou. E teribil de dezamăgitor, pentru că, după cum am spus, tot ceea ce cer este să fiu judecată.

E dificil să explic costul emoțional pe care mi l-au adus și continuă să mi-l aducă aceste amânări,” a scris Simona Halep, într-un mesaj postat pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!