GALERIE FOTO Marea dilemă a Simonei Halep, la revenirea în tenis: „Am demonstrat adevărul, dar rămân cu un bagaj”

Simona Halep simona halep revenire Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 10:47
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 11:01

Simona Halep a admis că are o problemă dificil de gestionat, la întoarcerea în circuitul WTA. 

Luna aprilie îi va aduce Simonei Halep șansa de a se reinstala cum se cuvine în lumea tenisului.

După meciul jucat cu Paula Badosa la Miami, în martie, sportiva din România va avea șansa de a participa la două turnee în partea a doua a acestei luni, urmând să se pregătească de turneul WTA 1000 de la Madrid cu o prezență în turneul WTA 125k de la Oeiras, Portugalia. 

Simona Halep: „Nu am făcut nimic greșit, dar nu pot să uit totul de la o secundă la alta.”

Într-un interviu acordat SNTV, Simona Halep a admis că rămâne cu un bagaj emoțional dificil de gestionat, la revenirea în tenis.

În ciuda deznodământului pozitiv, Simona Halep a transmis că are de muncit pe plan emoțional pentru a se debarasa de greutățile care au apăsat-o în ultimele opstprezece luni, în care a fost considerată vinovată pentru dopaj. 

„Sper că bucuria de a reveni în tenis mă va ajuta.”

„Acum, totul e frumos. Mi s-a retras suspendarea. Nu am făcut nimic greșit, am demonstrat adevărul, realitatea, iar asta mă face să mă simt foarte bine. Cu toate acestea însă prin ce am trecut nu a fost ușor.

Nu pot să uit totul de la o secundă la alta. Există un bagaj care probabil va rămâne mai mult timp. Trebuie să îl gestionez mai bine, să îmi controlez emoțiile. Dar sper că bucuria de a reveni în tenis mă va ajuta,” a declarat Simona Halep. 

Simona Halep va juca la Oeiras în săptămâna 15-21 aprilie, dar va rata barajul Ucraina - România, programat în zilele de 12-13 aprilie, în Florida. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!