Liderul mondial, Ashleigh Barty, ELIMINATA surprinzator in sferturile Australian Open de numarul 27 WTA: Muchova si Brady joaca la Melbourne in premiera o semifinala de Slam

Australian Open 2021 Ashleigh Barty Jennifer Brady Karolina Muchova Tenis WTA Tenis Liderul mondial, Ashleigh Barty, ELIMINATA surprinzator in sferturile Australian Open de numarul 27 WTA: Muchova si Brady joaca la Melbourne in premiera o semifinala de Slam
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 08:09
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 08:15

Ashleigh Barty (1 WTA) a fost eliminata in sferturile Australian Open de catre Karolina Muchova (27 WTA). 

Favorita gazdelor si liderul WTA, Ashleigh Barty a fost eliminata de Karolina Muchova (27 WTA) in sferturile Openului Australian, scor 6-1, 3-6, 2-6. A fost un esec dureros pentru jucatoarea de la Antipozi, care a dominat autoritar partida pana la 6-1, 2-0. 

In prima parte a jocului, Barty si-a variat extraordinar jocul, spre surprinderea Muchovei, o jucatoare mai limitata din punct de vedere creativ, dar si defensiv. Cheia intoarcerii de scor a constat in apropierea cehoaicei de linia de fund a terenului si de preluarea initiativei de catre underdog.

In seturile 2 si 3, greselile nefortate ale lui Ashleigh Barty s-au multiplicat, la fel ca retururile-slice pe care australianca a ales sa le execute scurt ori prea boltit, spre propriul dezavantaj, in cele din urma. Partida s-a incheiat dupa o ora si 57 de minute de joc. 

Este prima semifinala de Grand Slam pentru Karolina Muchova, care o va intalni in penultimul act pe Jennifer Brady, o alta jucatoare care s-a calificat in prima semifinala de mare slem a carierei. Brady a invins-o pe Jessica Pegula, scor 4-6, 6-2, 6-1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!