Emma Raducanu Serena Williams Emma Raducanu WTA Cincinnati Serena Williams retragere Tenis WTA WTA Cincinnati 2022 Tenis

FOTO ȘI VIDEO Emma Răducanu a umilit-o pe Serena Williams, 6-4, 6-0, în runda inaugurală la Cincinnati: reacția sportivei britanice

Emma Răducanu i-a grăbit retragerea Serenei WIlliams, oferindu-i șansa unui singur meci jucat la Cincinnati. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 07:55
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 07:57

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a pierdut doar 4 game-uri în prima întâlnire directă cu Serena Williams. Campioana en-titre a Openului American a eliminat-o pe multipla campioană de Grand Slam, scor 6-4, 6-0, în runda inaugurală a turneului WTA 1000 de la Cincinnati.

Confruntarea, care ar putea rămâne unicul duel direct între Emma Răducanu și Serena Williams s-a încheiat după numai 65 de minute de joc, interval în care Serena Williams și-a pierdut serva de cinci ori. 

Serena Williams va mai juca un singur turneu până la retragere, US Open 2022

„A fost o onoare pentru mine să împart terenul cu Serena. Cred că e timpul să o onorăm pentru cariera deosebită pe care a avut-o. Mă bucur că ni s-au intersectat carierele și că am avut șansa să joc împotriva ei. Tot ce a reușit ea în tenis m-a inspirat.

Am avut emoții de la început până la final, pentru că știu ce campioană mare este și cum poate reveni din orice poziție dificilă, dar mă bucur că mi-am menținut calmul,” a declarat Emma Răducanu, în interviul oferit după meci. 

În turul 2, Emma Răducanu se va duela cu Victoria Azarenka. 

Modifică setările cookies