VIDEO Djokovic și Murray, actori de comedie: „Tot ce se întâmplă în tenis e regizat!”

Novak Djokovic Andy Murray Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 22:00
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 21:56

„Oamenii sunt proști, deci o să creadă orice,” a transmis Andy Murray, într-un material special, publicat de ATP. 

Doi dintre cei mai buni tenismeni pe care i-a văzut Era Open, Novak Djokovic și Andy Murray au participat la unul dintre cele mai amuzante materiale publicate de ATP în ultimii ani.

Tenismenii din Serbia și Scoția au jucat într-un videoclip prin care ATP mizează pe ideea potrivit căreia întreaga desfășurare de forțe din circuitul de tenis ar fi un trucaj, un film cu scenariu scris în prealabil care să atragă audiențe cât mai mari la televizor și în mediul online.

Djokovic și Murray, apariții geniale în „Reality Show-ul ATP”

În materialul care îl observă pe Novak Djokovic rupându-și tricoul în fața oglinzii, Grigor Dimitrov apare ținând în mână un coș de gunoi pe post de trofeu și pretinde că ține un discurs de campion, în fața unui fundal verde, de studio.

„Reality show-ul ATP” îl vede pe Andy Murray declarând următoarele: „Asta nu înțeleg oamenii. Totul e scris de scenariști, înainte ca noi să ieșim pe teren. Jucătorii, meciurile, toate sunt inventate. E ca wrestling sau ca emisiunile reality, nimic nu e real,” glumește Murray, fost număr 1 ATP. 

„Ne primim scenariile la începutul anului. Oamenii sunt proști, o să creadă orice.”

„De obicei ne primim scenariile la începutul sezonului și încercăm să facem ca totul să pară natural. Haideți să nu ne ascundem după deget: oamenii sunt proști, o să creadă orice,” a adăugat Murray.

„Fac parte din acest show de 16-17 ani, 'sezoanele ATP', cum le mai zice lumea. Vreau să arăt lumii, prin acest personaj, Novak, ce l-ar motiva, cu adevărat, dacă ar exista, în realitate?”, a punctat Djokovic, convingător, luându-și în serios rolul de comediant pentru o zi. 

În același clip hazliu, Gael Monfils este portretizat ca neavând pic de coordonare fizică, în viața reală, în timp ce Holger Rune - fostul elev al lui Patrick Mouratoglou - ar fi doar un tânăr amator de jocuri video pe telefon, fără legătură cu lumea tenisului.  


Simona Halep a avut puterea să zâmbească, după a doua zi de audieri la TAS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!