VIDEO Djokovic face ce vrea la Wimbledon. I-a pus la punct pe englezi în cel mai ferm mod posibil, de când joacă

Novak Djokovic Tenis ATP Wimbledon 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 12:55
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 13:08

Novak Djokovic a luat o poziție fermă împotriva unor spectatori care l-au huiduit în timpul meciului cu Holger Rune. 

Novak Djokovic (37 de ani, 2 ATP) nu mai acceptă orice fel de tratament din partea publicului. 

Calificat în sferturile de finală ale Wimbledon 2024 după o victorie scor 3-0 la seturi împotriva danezului Holger Rune - 6-3, 6-4, 6-2 -, „Nole” a ținut să mustre publicul britanic, prezent în tribunele Terenului Central.

Djokovic, declarație provocatoare către spectatorii care l-au huiduit la Wimbledon: „Am jucat în medii mult mai ostile. Nu mă puteți atinge!”

„Tuturor oamenilor care au ales să trateze cu lipsă de respect jucătorul, în acest caz, pe mine, le urez o noapte buuuuuuuuuuună,” a declarat Novak Djokovic, imitând sunetul huiduielilor.

Declarația a fost întâmpinată cu reacții mixte din tribune, în timp ce Djokovic a insistat: „Noapte buuuună, buuuună,” după care persoana care i-a luat interviu i-a comunicat: „Sper că spuneau Rune și nu huiduiau.”

Djokovic, supărat: „Sunt în circuit de douăzeci de ani, știu toate trucurile.”

Djokovic a continuat, lăsând de înțeles că preferă să lase amabilitățile la o parte: „M-au tratat fără respect. Nu accept asta. Știu că țineau și cu Rune, dar sunetul le-a oferit șansa să huiduie. Sunt în circuit de mai bine de douăzeci de ani, credeți-mă. Știu toate trucurile, e bine, e în regulă. Mă concentrez pe oamenii care sunt respectuoși, care au plătit biletul pentru a vedea tenis și pentru a iubi tenisul și a aprecia jucătorii și eforturile depuse de ei. Am jucat în medii mult mai ostile decât acesta. Nu mă puteți atinge!”, și-a încheiat Djokovic intervenția. 

Novak Djokovic va juca în sferturile Wimbledon 2024 cu Alexander De Minaur (9 ATP). 


„Djokovic sau cum îl cheamă...” Ion Țiriac, moment savuros la turneul ATP întors la București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!