Tenis

Declaratie surprinzatoare a Simonei Halep dupa eliminarea de la Wimbledon: "Daca respectam tactica lui Darren, castigam!"

Simona Halep a fost eliminata de la Wimbledon in turul 3 de Hsieh. Numarul 1 mondial considera ca esecul a avut loc numai din vina ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 10:27
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 10:30

Simona Halep a facut o dezvaluire neasteptata la conferinta de presa de la Londra, sustinand ca ar fi putut castiga meciul din turul al treilea daca respecta tactica stabilita de antrenorul Darren Cahill.

Numarul 1 WTA a marturisit ca nu a reusit sa puna in aplicare tactica australianului deoarece a fost foarte obosita, atat fizic, cat si mental. "Cred ca a fost vorba numai despre mine. Tactica pe care mi-a spus-o Darren a fost foarte buna. Probabil as fi putut sa castig meciul daca as fi respectat ce mi-a spus el. Insa nu am fost capabila sa fac ce mi-a spus, poate din cauza oboselii, poate ca n-am putut sa ma concentrez. Am incercat sa fac tot ce pot, dar nu am fost concentrata la multe mingi", a spus Simona in cadrul unei conferinte de presa de la Londra.

Simona a explicat in continuare oboseala pe care o resimte in aceasta perioada si care a impiedicat-o sa joace la nivel ridicat. "Am fost prea negativa cu mine, am vorbit prea mult. Cred ca, pentru ca sunt atat de obosita, nu m-am concentrat la fiecare minge. Am condus meciul si nu am putut sa castig. Nu sunt dura cu mine, sunt realista, cred ca a fost o atitudine neprofesinista. Nu vreau sa ascund nimic, am venit aici si am spus ce simt. Vreau sa uit de acest turneu. Viitorul arata totusi bine, sunt campioana de la Roland Garros", a mai spus Halep.

Simona Halep a fost eliminata, sambata, in turul al treilea de la Wimbledon. Taiwaneza a reusit sa isi revina si, in final, s-a impus in trei seturi, scor, 3-6, 6-4, 7-5.

Modifică setările cookies