Tennys Sandgren Tenis ATP tenis descalificare Tenis

VIDEO Cea mai dubioasă descalificare a anului în tenis! Un jucător a fost lovit în zonă intimă de un copil de mingi: ce s-a întâmplat după 

Descalificarea americanului Tennys Sandgren este o premieră în tenisul mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 09:52
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 09:58

Tennys Sandgren a suferit cea mai ciudată descalificare a anului în tenis. Jucătorul american (103 ATP), a pierdut meciul cu Christopher Eubanks (199 ATP) după un singur game jucat. Partida a avut loc în cadrul turneului ATP Challenger Cary 2.  

La scorul de 1-0 pentru Sandgren, un copil de mingi l-a lovit pe tenismenul din SUA cu o minge de tenis în zona intimă, forțându-l să treacă printr-un moment dureros, care nu ar fi trebuit să se întâmple, în mod normal.

Tennys Sandgren a trecut prin cea mai prostească descalificare a carierei 

Enervat de pățanie, Tennys Sandgren a lovit o altă minge în perete, iar aceasta a ricoșat în posteriorul unui arbitru de tușă care își schimba în acele clipe poziția, pentru a se pregăti de următorul punct.

Decizia supervizorului? Descalificare pentru Sandgren, întrucât în urma gestului său nesportiv a fost rănit un oficial al partidei. 

”În seara asta am fost lovit în testicule de o minge trimisă de un copil de mingi cu puțin prea multă viteză, am lovit o minge în perete, care a ricoșat în fundul unui tușier, în timp ce el mergea înspre colțul opus al terenului, prin urmare am fost descalificat. Cum merge seara voastră?”, a scris Sandgren pe Twitter, amuzat de cele întâmplate. 

Modifică setările cookies