VIDEO EXCLUSIV Ce va face Sorana Cîrstea la Australian Open 2024? Horia Tecău a încercat o predicție, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Sorana Cirstea Australian Open 2024 Emisiunea Poveștile Sport.ro Horia Tecau Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 08:50
Data actualizarii: Marti 09 Ianuarie 2024, 08:51

Horia Tecău a fost invitatul special al jurnalistului Andru Nenciu, în emisiunea Poveștile Sport.ro. 

Sorana Cîrstea (33 de ani) a reușit unul dintre cele mai bune rezultate ale carierei în sezonul 2023.

Sportiva din Târgoviște s-a calificat în faza sferturilor de finală ale Openului American, egalându-și cea mai înaltă performanță atinsă în turneele de mare șlem. 

Horia Tecău, despre Sorana Cîrstea: „O văd punctând bine la Australian Open. Hai să spunem de la sferturi în sus.”

  • Sorana Cîrstea a pierdut primele două meciuri oficiale în 2024, disputate împotriva Lindei Noskova și Jelenei Ostapenko.

Întrebat în emisiunea Poveștile Sport.ro ce crede despre potențialul Soranei Cîrstea în ediția 2024 a Openului Australian - următorul Grand Slam programat în lumea tenisului -, Horia Tecău a aprobat colaborarea dintre jucătoare și Thomas Johansson și a riscat un pronostic, în ce privește parcursul româncei la Melbourne. 

„Îmi place drumul pe care e Sorana acum, împreună cu Thomas Johansson. Îi cunosc bine, i-am văzut și la Cluj, am vorbit cu ei.

La Australian Open, o văd punctând bine, mai ales că îi place jocul pe hard. Hai să spunem de la sferturi în sus,” a declarat Horia Tecău, în exclusivitate pentru Sport.ro. 


Horia Tecău este unul dintre tenismenii de top ai României, în Era Open. A câștigat 38 de titluri în circuitul ATP, în proba de dublu masculin, dintre care două, în turneele de mare șlem: la Wimbledon, în 2015 și la US Open, în 2017.

A ieșit câștigător al Turneului Campionilor, în 2015, alături de Jean-Julien Rojer, dar și cvadruplu campion al turneului ATP de la București, în edițiile 2012, 2013, 2014 și 2016, cu patru parteneri diferiți: Robert Lindstedt, Max Mirnyi, Jean-Julien Rojer și Florin Mergea. 

În 2016, la Rio de Janeiro, Horia Tecău a câștigat, împreună cu același Florin Mergea, singura medalie olimpică reușită de România în probele olimpice de tenis. Cei doi dubliști au fost medaliați cu argint. 


Horia Tecău, la Poveștile Sport.ro. Emisiunea integrală

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!