GALERIE FOTO Ce a spus directorul Transylvania Open despre „wildcardul anului”, acordat Gabrielei Ruse

Transylvania Open 2023 Gabriela Ruse Turneu WTA Cluj-Napoca Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 16:45
Data actualizarii: Duminica 22 Octombrie 2023, 16:55

Deținătoare a unui wildcard, Gabriela Ruse a ajuns în finala Transylvania Open 2023 (LIVE pe PRO Arena și VOYO). 

Întrebat dacă se felicită pentru decizia de a-i acorda Gabrielei Ruse un wildcard pe tabloul principal al ediției 2023 a Openului Transilvaniei, directorul turneului, Patrick Ciorcilă a oferit un răspuns deosebit, prin care a transmis că se bucură să poată contribui la dezvoltarea jucătoarelor din țara noastră. 

Patrick Ciorcilă: „Mă bucur că a profitat de această șansă și sper să fie doar începutul pentru ea.”

„E un sentiment frumos. Cu acest wildcard a ajuns în finală, dar e un wildcard binemeritat. Ea și-a câștigat acest drept. Este locul 188 în clasamentul WTA, dar nu o reprezintă. 

A fost în top 100 WTA mult timp, vrea să revină, a avut și probleme fizice. Mă bucur foarte mult că a profitat de această șansă și eu sper să fie doar începutul pentru ea,” a declarat Patrick Ciorcilă, într-un interviu acordat PRO TV. 

„Vreau să le menționez și pe Ana Bogdan și pe Jaqueline Cristian. Noi facem acest turneu datorită lor și pentru ele,” a adăugat directorul Transylvania Open. 

Gabriela Ruse s-a calificat pentru a treia oară într-o finală de turneu WTA. Prima din cariera sa a fost câștigată, la Hamburg, iar a doua, pierdută, la Palermo. Ambele finale menționate au fost jucate în 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!