Tenis WTA sexy Caroline Wozniacki Julia Goerges Maria Sharapova Tenis

HOT | Caroline Wozniacki, Maria Sharapova si Julia Goerges: tenisul feminin pierde in 2020 trei dintre cele mai sexy jucatoare all-time

Maria Sharapova si Caroline Wozniacki sunt cele mai faimoase jucatoare de tenis care s-au retras in 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2020, 14:16
Data actualizarii: Luni 02 Noiembrie 2020, 14:30

Anul 2020 in WTA se va incheia cu Ashleigh Barty ca ocupanta a primei pozitie a clasamentului mondial, secondata de Simona Halep, la circa 1500 de puncte in spatele jucatoarei din Australia.

Mai putin fericit pentru tenisul feminin este ca a pierdut in cursul acestui sezon trei dintre cele mai atractive jucatoare, anume Caroline Wozniacki, Maria Sharapova si Julia Goerges.

  • Maria Sharapova sexy

Din pacate pentru circuitul WTA, Maria Sharapova (33 de ani) si Caroline Wozniacki (30 de ani) nu s-au retras doar din proprie vointa, fiind de asemenea fortate sa ia aceste decizii din cauza problemelor la umar, respectiv tendinitei de care sufera.

In schimb, Julia Goerges a relatat ca a luat hotararea de a se retrage pentru ca simte ca a reusit suficient de multe lucruri in cariera sa de jucatoare profesionista, pe care initial isi dorea sa o incheie la 30 de ani, conform spuselor tenismenei germane in varsta de 32 de ani. 

Modifică setările cookies