Wimbledon daniel dobre Darren Cahill Simona Halep Tenis

A ajutat-o sa castige Wimbledon, dar e trecut pe "banca de rezerve" :) Care va fi noul rol al lui Daniel Dobre dupa revenirea lui Cahill alaturi de Simona Halep

Simona Halep a anuntat joi reluarea colaborarii cu fostul sau antrenor Darren Cahill. Intrebarea care ramane pe buzele romanilor este ce va face romanca in privinta actualului antrenor, Daniel Dobre.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2019, 10:42
Data actualizarii: Vineri 13 Septembrie 2019, 10:49

Australianul va reveni pe banca tehnica a fostului lider mondial incepand cu anul 2020. Pana atunci, Daniel Dobre va fi inca antrenorul acesteia. Colaborarea dintre cei doi a inceput in martie. Cu Dobre pe banca tehnica, Simona Halep a facut surpriza sezonului, cucernind trofeul de la Wimbledon

Revenirea lui Cahill nu il inlatura pe Dobre din staff-ul Simonei

 

De-a lungul timpului, Halep a lasat sa se inteleaga ca nu va renunta la Dobre, chiar daca pe banca antrenorului va lua locul altcineva. Darren Cahill si Dobre au o relatie buna, ceea ce ar fi o reteta de succes garantat pentru Halep, care a cucerit cele mai mari titluri cu cei doi alaturi, Roland Garros si Wimbledon. 

"Cele mai mari aprecieri pentru unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am cunoscut si fara indoiala, unul dintre cei mai buni din domeniu. Felicitari, Daniel Dobre! Pentru totdeauna antrenorul unei campioane la Wimbledon!", au fost cuvintele de lauda ale lui Darren Cahill, pe contul personal de Instagram, la adresa lui Daniel Dobre dupa Wimbledon.

Modifică setările cookies