Superbet Argentina Croatia SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Argentina – Croaţia: Primul bilet către marea finală. Descoperă SuperOferta pentru semifinala de SuperMondial

Afacerea 100% sud-americană, „plănuită” de Argentina şi Brazilia, a fost dată peste cap de Croaţia, care-şi propune să bifeze o nouă finală de turneu final cu ajutorul loviturilor de departajare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 12:45
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 12:49

Însă în acest punct, pentru Argentina lui Lionel Messi nu mai contează adversarul, atât timp cât misiunea va fi dusă la bun sfârşit. Prima finalistă de la SuperMondialul din Qatar va fi decisă marţi seară, începând cu ora 21:00. Experienţa unui astfel de meci se trăieşte la cele mai înalte cote pe site-ul şi în aplicaţia Superbet. 

Argentina, codaşă cu echipele din Europa 

Ceea ce părea că va fi un drum lin spre semifinale s-a transformat în 120 de minute de frustrare şi nervi întinşi la maximum. Argentina a condus cu 2-0 pe Olanda în sferturile de finală, dar meciul şi-a găsit rezolvarea abia la loviturile de departajare. Doar jucătorii argentinieni au avut însă de suferit, pentru că SuperPariorii care au mizat pe selecţionata „pumelor” în duelul cu Olanda au „înverzit” biletele în ciuda rezultatului de egalitate după primele 90 de minute, grație opțiunii SuperAvantaj. 

Astfel, Argentina a rămas cu o singură victorie în ultimele şapte meciuri împotriva selecţionatelor europene: victoria 2-0 cu Polonia din faza grupelor. Argentina este favorită în SuperDuelul cu Croaţia din semifinale: 1.90 este cota selecţionatei sud-americane pentru victorie.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Argentina – Croaţia şi alege ce te inspiră! 500+ de SuperPariuri sunt disponibile pentru acest meci cu cote între 1.25 şi 250.00! 

Croaţia poate intra într-un grup select

Croaţia este la un pas de a bifa finala la două turnee consecutive, performanţă care ar consolida statutul de SuperPutere în elita fotbalului mondial. Doar trei selecţionate europene au jucat finale consecutive: Italia în 1934 şi 1938, Olanda în 1974 şi 1978 şi Germania în 1982, 1986 şi 1990. 

Dar nu este singura performanţă pe care o poate bifa Croaţia în eventualitatea unui succes împotriva Argentinei. Doar Germania, în 2014, se poate lăuda că a eliminat atât Brazilia, cât şi Argentina, cele două SuperPuteri din fotbalul sud-american, în cadrul aceluiaşi turneu. Iar odată ce Germania a realizat acest lucru, a ridicat şi marele trofeu deasupra capului. 

Messi – Modric, duelul coloşilor 

Campania Argentinei de la SuperMondial a fost de la bun început centrată în jurul visului lui Lionel Messi de a-şi trece singurul trofeu care-i lipseşte în palmares în ceea ce, mai mult ca sigur, va fi ultima sa prezenţă în această competiţie. 

În meciul împotriva Croaţiei, Lionel Messi va egala recordul de prezenţe al lui Lothar Matthaus, 25. Deja este cel mai bun marcator al Argentinei în competiţie, la egalitate cu Gabriel Batistuta, iar cu încă un assist va egala şi recordul de pase decisive al lui Diego Maradona – 8 la turneul final. 

2.20 este cota Superbet că Lionel Messi va marca în Argentina – Croaţia.

Nu doar decarul Argentinei se luptă cu recordurile, ci şi decarul Croaţiei. Şi pentru Luka Modric poate fi ultimul turneu la care îşi conduce naţionala de pe teren, dar deja a acumulat cele mai multe prezenţe la turneele finale pentru Croaţia – 30 în total. A fost titular în toate cele cinci meciuri de la SuperMondial pentru Croaţia şi poate să devină doar al patrulea fotbalist din istorie care joacă şase meciuri la o vârstă trecută de 37 de ani, după Nilton Santos în 1962, Dino Zoff în 1982 şi Peter Shilton în 1990. 

Vrei şi alte idei de SuperPariuri? Urmăreşte emisiunea SuperPariuri cu Andrei Niculescu!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!