"Tătărușanu trebuie să iasă din lot!". Decizia luată de AC Milan, înainte de optimile Champions League

Ciprian Tatarusanu AC Milan Tottenham uefa champions league Zlatan Ibrahimovic Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 08:58
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 08:55

AC Milan a anunțat lotul pentru fazele eliminatorii din UEFA Champions League. Ciprian Tătărușanu se află pe listă, însă nu pentru mult timp, susține presa din Italia.

În faza grupelor din Champions League, Tătărușanu nu a făcut parte din lot inițial, însă accidentarea titularului Mike Maignan i-a permis lui AC Milan să îl treacă de urgență pe listă pe goalkeeper-ul român, care a și apărat în patru partide din competiția UEFA.

Tătărușanu, în lotul lui AC Milan pentru Champions League, dar nu pentru mult timp

Până joi, la miezul nopții, cluburile au fost obligate să trimită lista cu jucătorii convocați pentru meciurile din fazele eliminatorii ale UEFA Champions League. Tătărușanu a fost inclus de Stefano Pioli, însă italienii susțin că românul va fi înlocuit de Maignan, care va reveni după acciidentare, cu 24 de ore înaintea duelului cu Tottenham, de pe 14 februarie.

Zlatan Ibrahimovic, accidentat și fără meci oficial în acest sezon, nu a fost inclus pe lista lui AC Milan, deși suedezul spera să se refacă până la meciul cu Tottenham.

"Tătărușanu rămâne pe listă, dar Maignan poate fi introdus cu 24 de ore înainte de primul meci al lui AC Milan, contra lui Tottenham. La acel moment, românul va ieși, pentru că Mirante este fundamental pentru numărul de italieni din lot", a scris TMW.

"Marea problemă rămâne Maignan, care inițial a fost în lot, iar ulterior, după accidentare, scos pentru a-i face loc lui Ciprian Tătărușanu. Probabil internaționalul francez va reveni până la meciul cu Tottenham, el putând fi adăugat cu 24 de ore înainte de joc. Având în vedere că Milan are puțini italieni în lot, în cazul în are Maignan va reveni, Tătărușanu va fi lăsat pe dinafară în detrimentul variantei a treia de portar, Antonio Mirante", a notat și Football Italia.

Lotul UEFA anunțat de AC Milan: Ballo-Toure, Brahim Diaz, Bennacer, Calabria, De Ketelaere, Florenzi, Gabbia, Giroud, Theo Hernandez, Kalulu, Kjaer, Krunic, Leao, Tătărușanu, Mirante, Origi, Messias, Pobega, Rebic, Saelemakers, Tomori, Tonali, Thiaw

Lista B: Nava, Jungdal, Paloschi, Coubiș, Bozzolan, Bartesaghi, Bakoune, Zeroli, Gala, Foglio, El Hilali, Longhi, Alesi

  • 19 meciuri a strâns Tătărușanu în acest sezon la AC Milan. A încasat 30 de goluri, iar în doar patru partide și-a menținut poarta intactă.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!