Stranieri

Sumudica si-a iesit din MINTI din cauza lui Hategan si Sovre! A inceput sa injure in romana si a fost avertizat! Repriza de COSMAR pentru Budescu

Al Shabab a fost demolata in prima repriza din Cupa Regelui.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 18:30

Seria fantastica a lui Marius Sumudica la Al Shabab s-a incheiat dupa 7 victorii consecutive - partida cu Al Taawon din Cupa Regelui a avut o prima repriza de cosmar. Este 3-0 dupa 45 de minute, Sefiani, Heldon, din penalty, si Al Zubaidi marcand pentru echipa lui Pedro Emanuel.

Marius Sumudica a avut alti "clienti" la partida - brigada de arbitrii a fost una din Romania! Ovidiu Hategan a acordat un penalty cu ajutorul VAR, iar Sumudica a intrat intr-un conflict cu Octavian Sovre! La o faza la care acesta a ridicat steagul pentru un offside in care se afla atacantul lui Al Shabab, Sumudica a fost vazut injurand in limba romana!

  • Sumudica si-a iesit din MINTI din cauza lui Hategan si Sovre! A inceput sa injure in romana si a fost avertizat! Repriza de COSMAR pentru Budescu

Sovre l-a auzit pe antrenorul roman si i-a atras atentia ca risca sa fie sanctionat pentru astfel de iesiri! Budescu a fost inlocuit la pauza de Sumudica dupa o repriza in care n-a iesit in evidenta cu ceva.

 

Modifică setările cookies