Sumudica si-a iesit din MINTI din cauza lui Hategan si Sovre! A inceput sa injure in romana si a fost avertizat! Repriza de COSMAR pentru Budescu

Sumudica si-a iesit din MINTI din cauza lui Hategan si Sovre! A inceput sa injure in romana si a fost avertizat! Repriza de COSMAR pentru Budescu

Al Shabab a fost demolata in prima repriza din Cupa Regelui.

Seria fantastica a lui Marius Sumudica la Al Shabab s-a incheiat dupa 7 victorii consecutive - partida cu Al Taawon din Cupa Regelui a avut o prima repriza de cosmar. Este 3-0 dupa 45 de minute, Sefiani, Heldon, din penalty, si Al Zubaidi marcand pentru echipa lui Pedro Emanuel.

Marius Sumudica a avut alti "clienti" la partida - brigada de arbitrii a fost una din Romania! Ovidiu Hategan a acordat un penalty cu ajutorul VAR, iar Sumudica a intrat intr-un conflict cu Octavian Sovre! La o faza la care acesta a ridicat steagul pentru un offside in care se afla atacantul lui Al Shabab, Sumudica a fost vazut injurand in limba romana!

Sovre l-a auzit pe antrenorul roman si i-a atras atentia ca risca sa fie sanctionat pentru astfel de iesiri! Budescu a fost inlocuit la pauza de Sumudica dupa o repriza in care n-a iesit in evidenta cu ceva.

 FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Medicii chinezi: Noul coronavirus nu este "la fel de puternic" ca SARS, dar mai contagios
BRAT