Stranieri

Razvan Marin, in vizorul lui Inter! Conte il vrea in locul unui titular! Cand s-ar putea face transferul 

Razvan Marin a ajuns la Cagliari la finalul lunii august.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 16:08
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 16:11

Romanul a fost imprumutat de italieni de la Ajax, cu drept de cumparare definitiva, olandezii avand de primit in schimbul mijlocasului 10 milioane de euro. 

De la finalul lunii septembrie, Razvan Marin a fost rezerva neutilizata intr-un singur meci al lui Cagliari, in multe dintre partide fiind integralist. 

Prin evolutiile sale bune, mijlocasul in varsta de 24 de ani le-a atras atentia celor de la Inter Milano. Potrivit jurnalistilor de la Calcio Mercato, Antonio Conte considera ca Razvan Marin poate fi o varianta pentru inlocuirea lui Marcel Brozovic, care a spus ca intentioneaza sa plece de la Inter in aceasta vara. 

Oficialii lui Cagliari, care trebuie sa plateasca 10 milioane catre Ajax, ar fi dispusi sa-l lase sa plece pe roman pentru o suma cuprinsa intre 15 si 20 de milioane de euro, suma care nu le pune probleme milanezilor. 

Singura conditie pe care o pun cei de la Inter este ca Marin sa aiba evolutii cel putin la fel de bune pana la finalul sezonului, transferul fiind apoi foarte aproape de realizare. 

Urmatorul meci pentru Razvan Marin este programat duminica, de la ora 16:00, pe terenul celor de la Genoa. Dupa 18 partide, Cagliari este pe locul 17 in clasamentul din Serie A, avand doar 14 puncte.

Modifică setările cookies