Raul Rusescu Stranieri Raul Rusescu

Raul Rusescu a semnat! Va juca în liga a patra

Raul Rusescu a semnat cu formație din Serie D, din Italia.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 18:28
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 18:52

Raul Rusescu, atacantul despre care cândva se credea că va deveni noul Adrian Mutu, a semnat în străinătate, dar nivelul este unul mult sub așteptări. Raul ”de Ghencea”, așa cum era supranumit în perioada lui de glorie, când era asimilat cu celebrul Raul Gonzalez al lui Real Madrid, va evolua în liga a patra din Italia.

Lamezia Terme este echipa care l-a convins pe Raul Rusescu. Formația de pe locul secund al Grupei I din Serie D are ca obiectiv promovarea, iar președintele clubului consideră că Raul Rusescu, devenit cel mai valoros fotbalist din lot, cu o cotă de piață de 450.000 de euro, poate fi cheia în ecuația promovării. 

  • Raul Rusescu

Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuție importantă și ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Tot orașul salută această mutare, suntem uniți în culorile galben și albastru”, a declarat Felice Saladini, președintele Lamezia Terme.

Rusescu a fost prezentat ca un fotbalist legendar. Trecutul său, cu echipe precum Steaua București (FCSB), Sevilla sau Osmanlispor i-au făcut pe cei de la Lamezia să se gândească la un adevărat lider de echipă. Ultimul club la care a evoluat Rusescu este Academica Clinceni.

Un fotbalist extraordinar, cu calități tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua București, Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor. A fost golgeterul României și a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”, au anunțat reprezentanții clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!