FOTO Radu Drăgușin, intervenția reprizei în Tottenham - Manchester City! Și-a salvat echipa în minutele de final ale primei părți

radu dragusin Manchester City Premier League Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Mai 2024, 23:00
Data actualizarii: Marti 14 Mai 2024, 23:00

Radu Drăgușin a fost titular în partida pe care Tottenham a jucat-o împotriva lui Manchester City, contând pentru o restanță din Premier League. 

În prima repriză, internaționalul român a avut o evoluție solidă, în care a reușit să blocheze atacurile din partea 'cetățenilor'. În minutul 45, fundașul central a fost protagonistul principalei faze a părții întâi, reușind să-și salveze echipa. 

Erling Haaland a șutat din interiorul careului, mingea a fost respinsă și a ajuns la Bernardo Silva care a reluat puternic, spre colțul lung, însă Radu Drăgușin a reușit să respingă spectaculos, reacția sa fiind una pe măsură. 

Florin Manea: ”Nu m-a sunat nimeni”

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, londonezii nu ar vrea să renunțe la Drăgușin pentru mai puțin de 40 de milioane de euro, echivalentul a peste 46 de milioane de euro.

Agentul fundașului român, Florin Manea, a reacționat după ce s-a zvonit că echipa patronată de Aurelio De Laurentiis ar fi din nou interesată de Drăgușin.

”Eu nu știu nimic, nu m-a sunat nimeni să-mi spună că este dorit (n.r. - la Napoli), dar interes, zvonuri există. Pentru faptul că n-a prea jucat, lumea crede că vrem să plecăm, dar nu cred că este cazul. M-au mai sunat pe ideea 'Ați fi interesați?' din Serie A și Bundesliga.

Totuși, Radu este sub contract cu Tottenham pentru încă șase ani, nu cred că vor să-l vândă. Au zis că sunt mulțumiți cu el și că va juca mult mai mult din sezonul viitor”, a spus Manea, potrivit iAMSport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!