FOTO Portarul naționalei de tineret a României a debutat perfect în campionatul Armeniei!

Raul Bălbărău armenia Debrecen FC Noah Erevan Romania Under 21 Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 15:04
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 15:32

Raul Bălbărău, ex-Steaua, a fost împrumutat în această iarnă de Debrecen la FC Noah Erevan.

Internaționalul român de tineret Raul Bălbărău, portarul în vârstă de 21 de ani transferat vara trecută de la Steaua București la Debrecen în Ungaria și împrumutat în această iarnă de maghiari la FC Noah Erevan, a debutat luni după-amiază pentru echipa din Armenia.

În primul meci din 2023, FC Noah a câștigat în deplasare, 1-0 cu BKMA Erevan (gol Alexandre Llovet, și el aflat la debut, în minutul 64) în etapa a 21-a, și a scăpat astfel de ultima poziție din clasament, iar Bălbărău a jucat titular pentru învingători.

Agentul lui Raul Bălbărău a explicat pentru Sport.ro de ce portarul a ales Armenia

”Raul a fost împrumutat de Debrecen în Armenia, la FC Noah. El vrea să joace meci de meci, pentru a avea șansa să revină la națională pentru meciurile pe care România Under 21 le va disputa din vară”, a explicat pentru Sport.ro agentul fotbalistului, Cosmin Văduva.

Bălbărău este un produs al clubului Petrosport Ploiești și a mai evoluat la CSM Slatina și CSA Steaua București înainte de a se transfera în vară la Debrecen, în prima ligă maghiară, acolo unde însă nu a apucat să debuteze oficial în NB I.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!