Noul PRODIGY de la Arsenal i-a socat deja pe englezi: "Wenger o sa se sperie cand va afla asta". Secretul pustiului Vlad Dragomir

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iunie 2015, 19:14

	Noul PRODIGY de la Arsenal i-a socat deja pe englezi: "Wenger o sa se sperie cand va afla asta". Secretul pustiului Vlad Dragomir

Devenit primul roman din istorie care semneaza cu Arsenal, pustiul Vlad Dragomir (16 ani) a atras deja atentia presei britanice, la nici o saptamana dupa ce a fost prezentat.

Pustiul Vlad Dragomir a prins transferul vietii la doar 16 ani. Jucatorul crescut de LPS Banatul si ACS Poli Timisoara a semnat un contract cu Arsenal, dupa ce Arsene Wenger i-a vazut potentialul.

Dragomir a fost prezentat in urma cu nici o saptamana de Arsenal, iar jurnalistii din Anglia au inceput sa se intereseze de povestea lui. Impresionati de calitatile fotbalistice ale tanarului, englezii au ramas uimiti si atunci cand i-au cercetat profilul de Instagram.

Daily Mirror i-a dedicat astazi un articol tanarului jucator, englezii declarandu-se surprinsi de activitatile extrasportive ale lui Dragomir.

Acestia au spus ca "Wenger s-ar putea sa aiba o mare surpriza atunci cand ii va verifica profilul", dar si ca "atunci cand Wenger plateste 100.000 de euro pentru tine, ar trebui sa arati altfel decat majoritatea adolescentilor". 

Iar profilul lui Dragomir chiar este "altfel". Iata cateva dintre postarile sale :)

Cu toate acestea, Mirror scrie ca acest lucru nu ii va afecta viitorul lui Dragomir si ca are timp sa se maturizeze si sa ajunga un mare fotbalist.

Sursa AICI.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies