Nicolae Stanciu, aproape de despartirea de Slavia Praga! Echipa, in pragul colapsului: ANUTUL de ULTIM MOMENT in Cehia

Nicolae Stanciu Milos Zeman Slavia Praga Stranieri Nicolae Stanciu, aproape de despartirea de Slavia Praga! Echipa, in pragul colapsului: ANUTUL de ULTIM MOMENT in Cehia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Octombrie 2019, 09:13
Data actualizarii: Sambata 12 Octombrie 2019, 09:16

Nicolae Stanciu e aproape de despartirea de Slavia Praga.

Romanul a ajuns in aceasta vara la Slavia, insa situatia echipei e una disperata, iar campioana ar trebui sa scape de jucatorii costisitori. 

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat ca Cehia nu se va mai bucura de investitiile Chinei, dupa ce pactul dintre Praga si Beijing a fost incheiat. Cele doua orase erau infratite. Disputa a plecat de la faptul ca Cehia nu este de acord cu pactul "One-China", prin care tara asiatica nu recunoaste independenta Taiwanului. 

Ca urmare, nici Slavia Praga nu va mai primi finantare din China. 

"China reactioneaza prin masuri de represalii. Unele companii aeriene care urmau sa zboare spre Praga, au fost duse catre Croatia. Cel mai important, finantarea clubului Slavia Praga va fi oprita. Dupa cum stiti, Slavia a fost cea mai de succes investitie facuta de China in Cehia", a spus Milos Zeman potrivit expats.cz. 

Solutia pentru Slavia Praga ar fi despartirea de jucatorii importanti si scumpi, intre care se numara si Nicolae Stanciu. Romanul a costat 4 milioane de euro, iar potrivit informatiilor din presa, castiga 1,2 milioane de euro pe an, sume mari in conditiile date. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!