Nicolae Stanciu Wuhan Three Towns Stranieri Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul în China: ”Fotbalul trebuie tratat cu respect”

Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns, în orașul chinez de unde a pornit pandemia de Covid-19.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 17:18
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 17:25

Internaționalul de 28 de ani a ales calea banilor și a semnat un contract de trei milioane de euro anual, ajungând la o echipă care își propune să devină una dintre cele mai importante din imensa țară asiatică.

Nicolae Stanciu a vorbit despre motivele pentru care a ales transferul în China, explicând că este un mediu în care el se poate dezvolta fotbalistic. Mai mult, acesta a ținut să îi mulțumească unui personaj importamt din cariera sa.

Anamaria Prodan este omul care i-a marcat cariera lui Stanciu. Impresara a stat la baza tuturor transferurilor din cariera sa: FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga.

Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță!

Asta am făcut eu și voi face toată viața. Am avut alături aproape toată cariera un manager pe care îl respect și căruia îi multumesc: Anamaria Prodan! Am construit enorm împreună! Le mulțumesc asociaților care au făcut parte din acest transfer.

Și, în China, voi munci enorm ca numele meu și al țării mele să fie acolo sus, unde merităm!”, a spus Nicolae Stanciu, pentru digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!