Laurentiu Reghecampf Arabia Saudita FCSB Neftchi Baku Universitatea Craiova Stranieri

NEWS ALERT Laurențiu Reghecampf pleacă din Azerbaidjan, dar nu la o echipă din România! ”FCSB și Craiova sunt degeaba în contact cu el”

Azerii au scris vineri dimineață despre ultima ofertă apărută pentru antrenorul român de la Neftchi Baku.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 11:38
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 11:42

Dorit de FCSB și de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, încă antrenorul lui Neftchi Baku, le-a spus azerilor că vrea să plece de la echipă după ce a primit o ofertă din Arabia Saudită, scrie vineri dimineață Sport Info din Azerbaidjan.

”Românul i-a informat pe oficialii din Baku despre o ofertă primită din Arabia Saudită.

Tehnicianul, care antrenează în Azerbaidjan din iunie, a declarat că posibilitatea plecării sale în Peninsula Arabică este una reală.

Meciul cu Zira din Cupă de pe 20 decembrie, capital pentru soarta lui Laurențiu Reghecampf

Situația lui va fi clarificată în această lună, după 20 decembrie, ziua meciului cu Zira din Cupă. Dacă Neftchi va fi eliminată, conducerea va hotărî rezilierea contractului cu antrenorul est-european.

Este adevărat că presa din România a scris că Steaua (n.r. - FCSB) și Universitatea Craiova sunt în contact cu Reghe, însă ultimele informații ne arată că tehnicianul în vârstă de 47 de ani este dornic să câștige mai mulți bani și intenționează să accepte oferta saudită”, a explicat Sport Info.

Reghecampf a mai antrenat în spațiul arab la Al Hilal, Al Ahli (ambele din Arabia Saudită), Al Wahda și Al Wasl (ambele din Emiratele Arabe Unite).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!