alex cicaldau Galatasaray Konyaspor Stranieri Alex Cicâldău

E gata! Alex Cicâldău s-a înțeles cu o altă echipă și pleacă de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău (26 de ani) a petrecut sezonul 2022/23 sub formă de împrumut.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 12:46
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 12:45

Stranierul se află la Galatasaray din iulie 2021, când turcii l-au achiziționat de la Universitatea Craiova pentru 6.5 milioane de euro. În sezonul 2022/23, Galata l-a trimis sub formă de împrmut la Itihad Kalba.

E gata! Alex Cicâldău s-a înțeles cu o altă echipă și pleacă de la Galatasaray

Potrivit BBN Haber, Cicâldău va pleca de la Galatasaray în această fereastră de transferuri. Fotbalistul român s-a înțeles cu Konyaspor, echipă care a prezentat interes de ceva timp pentru Cicâldău.

„Negocierile au decurs bine şi mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a acceptat să vină la Konyaspor. Mai este de reglat un mic detaliu, la salariu, cu conducerea lui Galatasaray. 

Konyaspor vrea să definitiveze transferul cât mai curând, mai ales că jucătorul român nu costă nimic”, au scris jurnaliștii publicației de mai sus.

Alex Cicâldău e produs de Academia lui Gheorghe Hagi și a evoluat de-a lungul carierei sale pentru FC Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, Galatasaray și Ittihad Kalba. 

Galatasary a luat decizia finală în privința românilor Moruțan și Cicâldău

Galatasaray a luat decizia finală în privința celor doi români de la campioana Turciei, Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, la începutul lunii iulie. Galatasaray i-a ”testat” pe cei doi fotbaliști români în amicalul cu Hull City, disputat în Turcia, iar antrenorul Okan Buruk pare să fi luat decizia finală.

Tehnicianul a rămas impresionat de Olimpiu Moruțan (24 de ani), revenit la Galatasaray după ce a fost împrumutat la Pisa, în Serie B. Mijlocașul, fost jucător la FCSB, va face deplasarea cu echipa în Turcia, dar din lot nu va face parte și Alex Cicâldău.

În ziua în care fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a împlinit 26 de ani, Galatasaray a anunțat lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Austria, iar Cicâldău nu este inclus pe listă. Astfel, cel mai probabil, internaționalul cu 29 de prezențe în naționala României își va căuta o altă echipă înainte de închiderea ferestrei de mercato.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!