Dan Petrescu se IMBOLNAVESTE de inima in Rusia! Echipa sa a reusit victorie NEBUNA cu milionarii de la Anji in minutul 96!

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Iulie 2013, 21:01

	Dan Petrescu se IMBOLNAVESTE de inima in Rusia! Echipa sa a reusit victorie NEBUNA cu milionarii de la Anji in minutul 96!

►Pep trage Kloppotele in direct Sport.ro si Voyo.ro: astazi 17:45 Monchengladbach – Borussia si 19:30 Hamburg - Bayern! Finalele sunt maine!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Dupa un debut slab de sezon, in care nu a reusit decat un egal impotriva celor de la Volga, echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a reusit in etapa a doua a campionatului sa dea o prima lovitura.

SuperDan si-a resuscitat repede elevii dupa semi-esecul cu Volga si i-a montat in vederea meciului cu Anji, meci dominat clar de Dinamo.

Desi au jucat mare parte din meci in superioritate numerica si au condus inca din minutul 26, jucatorii lui Dan Petrescu au fost egalati in minutul 83, Samba reusind sa inscrie un gol nesperat. Cu toate acestea, cand nimeni nu se mai astepta, Dinamo a primit o lovitura de la 11 metri  in minutul 94. iar veteranul Voronin a inscris fara emotii.

Iohannis, despre fumatul în România: ”Guvernarea PSD a eșuat și în ce privește prevenția”
BRAT