Ciprian Tatarusanu AC Milan AC Milan - Spezia Olivier Giroud Stranieri

VIDEO Cuvinte dure pentru Ciprian Tătărușanu, după AC Milan - Spezia 2-1! Nota primită de portarul român + „bijuteria” lui Giroud

AC Milan a câștigat dramatic ultimul joc, cu Spezia, 2-1, iar italienii au avut unele reproșuri pentru Ciprian Tătărușanu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 08:38
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 08:45

Ciprian Tătărușanu (36 ani) a fost integralist în meciul AC Milan - Spezia. Duelul cu echipa de la subsolul clasamentului nu a fost faci pentru „rossoneri”, aceștia fiind salvați în minutul 90 de către Olivier Giroud (36 ani), care a înscris un gol excepțional. 

Românul a fost învins chiar de către fiul mareleui Paolo Maldini (21 ani), Daniel Maldini (21 ani), în minutul 59, cu o execuție fină la colțul lung. 

Ciprian Tătărușanu, „taxat” de presa din Italia pentru ezitările sale 

Lăudat pentru ultimele două prestații din UEFA Chapions League, unde AC Milan a marcat de 8 ori și nu a primit niciun gol, de data aceasta Ciprian Tătărușanu a fost criticat pentru ezitarea sa.

„În cele din urmă a avut câteva parade, iar finalizarea lui Daniel Maldini a fost foarte frumoasă. Dar portarul a avut unule momente în care a tremurat”, a fost analiza jurnaliștilor de la SempreMilan, care l-au notat cu 6, nota cea mai mare fiind primită de Theo Hernandez, 7. 

Tuttomercatoweb i-a acordat cel mai mare calificativ lui Giroud, 7, grație golului salvator de la final. În timp ce pentru Ciprin Tătărușanu au avut o remarcă dură, referitor la siguranța pe care ar trebui să le-o ofere coechipierilor. 

„Nu există niciodată un moment în care să insufle încredere echipei, fie că este o intervenție sau o ieșire”, au scris cei de la Tuttomarcatoweb, care l-au notat cu 5,5. 

Rezumat AC Milan - Spezia 2-1 

În urma acestui rezultat, AC Milan se menține pe locul 2 în Seria A, cu 29 de puncte după 13 etape, la 6 puncte în spatele liderului Napoli. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!