Ce salariu are Ionut Radu la Genoa! Titularul nationalei U21 castiga la 21 de ani o suma deloc rea, dar transferul la Inter i-ar putea dubla sau chiar tripla banii

Ce salariu are Ionut Radu la Genoa! Titularul nationalei U21 castiga la 21 de ani o suma deloc rea, dar transferul la Inter i-ar putea dubla sau chiar tripla banii

Transferul lui Ionut Radu la Inter e anuntat pe prima pagina din Tuttosport. Italienii spun ca romanul va fi "mostenitorul" lui Handanovic in poarta echipei milaneze.

Ionut Radu la Inter. Insa din 2021! Asta sustin jurnalistii italieni de la Tuttosport, care noteaza ca internationalul roman u21 va fi "mostenitorul lui Samir Handanovic in poarta echipei milaneze". Potrivit acestora, Inter va activa clauza de rascumparare a goalkeeperului, dar l-ar putea lasa inca un sezon pe Radu la formatia de pe Luigi Ferraris.

Ce salariu are Ionut Radu la Genoa


Ionut Radu a explodat in acest sezon. El a devenit titular in poarta "grifonilor" dupa ce i-a luat locul veteranului de 35 de ani Marchetti.

Cu Radu incepe primul 11 al Genoai, dar nu in aceeasi pozitie se afla romanul si cand vine vorba de salarii.

La capitolul bani, el se afla undeva la jumatate.

Ionut Radu este remunerat cu 600.000 euro pe sezon de Genoa, la jumatate fata de atacantul Lapadula.

Totusi, doar patru jucatori de la Genoa incaseaza un milion sau mai mult!

Polonezul Piatek, cel care a jucat un tur de campionat la Genoa, fiind ulterior transferat de AC Milan, avea un salariu de 450.000 euro.

Transferul la Inter ar putea insemna dublarea sau triplarea salariului

Un transfer la Inter ar insemna pentru Ionut Radu si o lovitura financiara in plan personal. Daca Inter il va transfera cu o suma cuprinsa intre 10 si 12 milioane euro, este de asteptat sa ii ofere acestuia si un salariu pe masura.

La Inter, salariile titularilor sunt cuprinse intre 2.4 si 4.5 milioane euro pe an.

  • Ce salariu are Ionut Radu la Genoa! Titularul nationalei U21 castiga la 21 de ani o suma deloc rea, dar transferul la Inter i-ar putea dubla sau chiar tripla banii
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies