Budescu, la debutul pentru Damac! Romanul a fost titular in meciul cu Al-Faisaly! Ce s-a intamplat in meci

Constantin Budescu Arabia Saudita damac fc Stranieri BREAKING NEWS | Budescu, la debutul pentru Damac! Romanul este titular in meciul cu Al-Faysaly!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 15:37
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 16:46

Constantin Budescu s-a transferat in urma cu doar o saptamana in Arabia Saudita, la Damac FC. 

UPDATE 16:45: Budescu a fost integralist in meciul cu Al-Faisaly, insa nu a reusit sa isi ajute echipa, care a fost invinsa cu scorul de 2-0. 

Damac a avut multe ocazii de gol, insa nu a reusit sa inscrie si a ramas cu doar 16 puncte, pe locul 15 in clasamentul din Arabia Saudita, la 7 puncte de prima pozitie care le asigura prezenta in prima liga in sezonul urmator. 


In aceasta dupa-amiaza, romanul a fost trimis in primul 11 de antrenorul sau, pentru confruntarea cu Al-Faysaly, din a 19-a etapa a campionatului din Arabia Saudita. 

Inaintea acestei partide, echipa lui Budescu se afla pe penultima pozitie a clasamentului, cu doar 16 puncte acumulate in primele 18 runde. 

Atacantul, care a semnat cu Damac FC pentru un an si jumatate, este la primul meci in tricoul arabilor. In partida din weekend, Budescu nu a putut evolua pentru ca nu ii ajunsese cartea verde. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!