Ange Postecoglou, antrenorul lui Radu Drăgușin, a făcut anunțul: ”Nu e niciun secret”

Ange Postecoglou Tottenham Hotspur Stranieri Ange Postecoglou, antrenor la Tottenham/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:44
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:43

Tottenham Hotspur a încheiat ediția 2023/24 din Premier League pe locul cinci.

După 38 de etape desfășurate în eșalonul de elită al Angliei, Spurs a acumulat 66 de puncte și a înregistrat 20 de victorii, șase rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

Ange Postecoglou, antrenorul lui Radu Drăgușin, a făcut anunțul: ”Nu e niciun secret”

După ce s-a încheiat sezonul, Ange Postecoglou, antrenorul principal al londonezilor, a menționat că echipa va avea nevoie de un suflu nou în linia ofensivă.

De asemenea, tehnicianul a precizat că transferurile trebuie efectuate cât de repede posibil, pentru a se integra înainte de startul următoarei stagiuni.

”Avem nevoie de noi jucători de atac, cu siguranță. Nu e niciun secret. Avem nevoie de asta. Trebuie să realizăm transferurile cât de repede posibil, e foarte important”, a spus Postecoglou, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele sociale.

În ultima etapă, Tottenham a învins-o cu 3-0 pe Sheffield United, în deplasare, pentru a-și consolida poziția a cincea, atacată de Chelsea, care a terminat pe șase cu 63 de puncte.

Radu Drăgușin, titular în ultimele două jocuri oficiale de la Spurs

După șase meciuri în care a fost rezervă neutilizată, Radu Drăgușin a revenit pe 11 mai la Spurs. A bifat 15 minute cu Burnley (2-1). Ulterior, au urmat două titularizări pentru român: 0-2 vs. Manchester City, unde a avut o evoluție solidă, și 3-0 vs. Sheffield United.

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham în ianuarie 2024 un contract valabil până în iunie 2030. Cotat la 25 de milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român a fost achiziționat de Spurs pentru 25 de milioane de euro, cinci milioane în bonusuri + cedarea fundașului Djed Spence la Genoa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!