marius marin Adrian Rus Artur Ionita Olimpiu Morutan Pisa Stranieri

OFICIAL Al patrulea fotbalist român la Pisa, după Marius Marin, Adrian Rus și Olimpiu Moruțan!

Artur Ioniță, mijlocaș cu cetățenie română care evoluează pentru naționala Republicii Moldova, a semnat pe două sezoane cu gruparea din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 08:55
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 09:16

UPDATE Pisa a anunțat pe site-ul oficial transferul definitiv al lui Artur Ioniță, care a semnat cu clubul din Serie B un contract valabil până pe 30 iunie 2024.

Știrea inițială

După ”veteranul” Marius Marin și recent transferații Adrian Rus și Olimpiu Moruțan, Pisa l-a adus la echipă și pe Artur Ioniță, mijlocaș cu cetățenie română care evoluează pentru naționala Republicii Moldova.

Ioniță, în vârstă de 31 de ani, a semnat cu gruparea din Serie B pe două sezoane, cu opțiune de prelungire, anunță MoldFootball.

Artur Ioniță are șapte sezoane consecutive jucate în Serie A

Conform italienilor de la La Nazione, mutarea a fost confirmată de Oreste Vigorito, președintele lui Benevento, ultimul club al lui Artur Ioniță.

Româno-moldoveanul, care în această vară a fost dorit și de Pippo Inzaghi la Reggina, joacă din 2014 în Italia, unde a evoluat pentru Hellas Verona, Cagliari și Benevento, având șapte sezoane consecutive de Serie A (cele mai multe ca titular) și unul, ultimul, în Serie B.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies