FOTO ȘI VIDEO „Niciodată nu am gândit asta!” Primul interviu al Shakirei după piesele în care 'a dat de pământ' cu Gerard Pique 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 10:10

Shakira (46 ani) a lansat o nouă piesă cu atac la adresa fostului partener, iar acum a acordat primul său interviu video de la despărțirea de Gerard Pique. 

Cântăreața columbiană anunța printr-un comunicat oficial despărțirea de tatăl copiilor săi în urmă cu aproape un an. Despre Gerard Pique, care a apărut la câteva luni distanță cu o nouă iubită, s-a scris că a înșelat-o pe Shakira, iar piesele lansate de artistă au demonstrat că relația nu s-a încheiat într-un mod pașnic. 

În penultima piesă, columbianca îi ataca atât pe fostul partener, cât și pe iubita acestuia, Clara Chia Marti. Deși a oferit un interviu scris la finalul anului trecut, Shakira a oferit și primul interviu video de la momentul despărțirii, interviu în care s-a deschis și a vorbit despre rănile suferite. 

Ce a declarat Shakira în primul interviu video 

Interviul a fost realizat pentru presa din Mexic, iar acolo Shakira a vorbit despre perioada dificilă pe care a trăit-o în ultimul an. Cu toate astea, cântăreața nu a vorbit direct despre Gerard Pique, dorind să evidențieze că se focusează pe propria persoană și pe băieții ei. 

„Cred că și eu cumpăram ideea asta că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a fi completă. Nu li se întâmplă tuturor să li se îndeplinească visurile în viață, însă mie mi s-au îndeplinit cu băieții mei. Am reușit să înțeleg istoria din altă perspectivă și eu sunt de ajuns. 

Simt că sunt de ajuns, lucru pe care nu l-am gândit niciodată. Simt că depind de mine și băieții mei depind de mine. E rezultatul trecerii printr-un proces de doliu. Ar fi trebuit ca cineva să facă o poză de cum a început și cum s-a încheiat sesiunea. A fost o eliberare pentru procesul meu de însănătoșire. 

Întotdeauna încerc să îmi folosesc piesele ca un catharsis, e mai bine decât mersul la psiholog. Prin astfel de momente trebuie să treci, cum am trecut eu în 2022 pentru a scoate la iveală un mușchi emoțional. A fost un moment de sinceritate brutală. M-am simțit sprijinită de fani într-o manieră pe care nu mi-aș fi imaginat-o. Au fost cheie pentru a mă ridica de la podea”, a declarat Shakira în cadrul interviului cu Enrique Acevedo conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!