„Multă lume spunea că e un copil!” Reacția lui Mihai Stoichiță la gemetele care s-au auzit la tragerea EURO: „Eu eram cu gândul la bile!”

MIhai Stoichita EURO 2024 tragerea la sorti euro 2024 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 14:42
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 14:44

Sâmbătă seară a avut loc tragerea la sorți a grupelor EURO 2024, turneu care se vede în exclusivitate pe PRO TV, PRO Arena și VOYO. 

Naționala României și-a aflat adversarele din grupă la Campionatul European din 2024, care se desfășoară în Germania. Tragerea la sorți a avut loc la Hamburg, în sala Elbphilharmonie, iar un moment complet neașteptat a ajuns să se viralizeze și să distragă atenția de la grupe. 

Chiar în timpul tragerii la sorți, în momentul în care erau extrase echipele din cea de-a patra urnă, în sală au început să se audă, în difuzoare, gemetele unei femei. Sunetele au fost unele pornografice, iar publicul din sală, inclusiv cei de pe scenă, s-au arătat extrem de stânjeniți de moment. 

Farsa i-a aparținut lui Daniel Jarvis, după cum chiar el a recunoscut, cel care în trecut a făcut același lucru în timpul emisiunii lui Gary Lineker. 

Ce a spus Mihai Stoichiță despre momentul stânjenitor de la tragerea la sorți 

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a fost întrebat despre momentul stânjenitor și a recunoscut că nu a auzit nimic. 

„Eu nu am auzit acele sunete. Am fost în sală, dar nu mi-am dat seama. Chiar am întrebat ce se întâmplă. 

Multă lume spunea că e un copil care țipa. Dar m-am gândit după: 'Ce să caute un copil mic la tragerea la sorți la Campionatul European?'

Am citit și eu că pe ăla care a făcut asta îl cheamă Jarvo (n.r. - Jarvis), dar putea fi făcut ca la rebus: Javră. Eu eram cu gândul la bile, la altele”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

VIDEO - Tragerea la sorți a grupelor EURO 2024 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!