GALERIE FOTO „Ce mândră sunt de bărbatul în care te transformi!” Mesajul de două milioane de aprecieri al Georginei Rodriguez 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Junior Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iunie 2023, 23:23
Data actualizarii: Marti 20 Iunie 2023, 23:23

Georgina Rodriguez (29 ani) este partenera lui Cristiano Ronaldo de mai bine de șapte ani. 

Cei doi s-au cunoscut în 2016, când superstarul portughez a intrat în magazinul de lux în care tânăra argentiniană cu origini spaniole era vânzătoare. De atunci, viața Georginei s-a schimbat radical, devenind influcener de succes și model, având chiar propriul serial documentar. 

Georgina și Cristiano Ronaldo au împreună doi copii, două fetițe, însă tânăra a fost cea care i-a crescut și pe ceilalți copii ai portughezului. Georgina a trecut și printr-o dramă cumplită anul trecut, însărcinată cu gemeni fiind, băiatul celor doi decedând la naștere. Modelul s-a ocupat de toți cei cinci copii, inclusiv de creșterea lui Cristiano Ronaldo Junior, care se antrenează pentru a-i călca pe urme tatălui său. 

Mesajul emoționant al Georginei Rodriguez 

Recent, Cristiano Ronaldo Junior a împlinit 13 ani, iar Georgina i-a dedicat o întreagă postare pe contul de Instagram, însoțită de mai multe fotografii de la ziua acestuia, când a petrecut alături de prietenii și frații săi la un parc de karting. 

„Ce mândră sunt de bărbatul în care te transformi. Mă fac să mă simt cea mai norocoasă mamă din lume. Te iubim”, a scris Georgina în descrierea pozei care a strâns peste două milioane de aprecieri în șapte ore. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!