Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea și a recunoscut tot: "Georgina are drumul ei"

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 12:52
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 13:13

În ultimele luni s-a speculat constant despre anumite probleme pe plan personal pe care le-ar avea Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo. 

Deși cei doi se afișează pe rețelele sociale extrem de îndrăgostiți, relația dintre Cristiano și Georgina, începută în urmă cu mai bine de șase ani, pare a fi într-un punct tensionat. Cei doi ar trece printr-o posibilă criză, din ce informează presa portugheză, cele mai recente informații apărând de la o televiziune, unde s-a afirmat că fotbalistul „este sătul de ea”. 

Cristiano Ronaldo, declarații clare despre relația cu Georgina Rodriguez
 

Aflat la Madrid pentru lansarea unui nou proiect personal, starul portughez a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo în care a elucidat misterul din jurul vieții personale. 

"Familia mea este întotdeauna lângă mine. Gio este implicată în toate proiectele mele, iar eu, la rândul meu, o sprijin. Are drumul ei (n.r. - în afaceri) și o susțin 100%. Vom fi mereu împreună. Unul lângă altul suntem mult mai puternici.

Am mulți prieteni spanioli. Sper să petrecem la Madrid la fel de mult timp precum și în celelalte locuri unde avem case în Spania. Spania este, cu siguranță, unul dintre locurile în care vom locui după ce îmi termin cariera", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Mundo Deportivo.

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
 

Cei doi formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere", a povestit Georgina Rodriguez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!