GALERIE FOTO Gestul care poate duce la ruptura totală între Georgina și familia lui Cristiano Ronaldo?! Tensiuni după decizia luată de influencer 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 August 2023, 19:07
Data actualizarii: Duminica 13 August 2023, 19:21

Georgina Rodriguez (29 ani) a tot fost în centrul atenției în ultima perioadă. 

Modelul se întâlnește cu Cristiano Rolando (38 ani) din 2017, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Georgina a devenit cunoscut influencer, având propriile venituri de sute de mii de euro, iar faima i-ar fi schimbat și atitudinea. Recent s-a scris că portughezul ar fi dorit să se despartă de ea din cauza atitudinii sale, însă cei doi par mai uniți ca nicodată. 

Cu toate astea, relația modelului argentinian cu origini spaniole cu familia lui Cristiano Ronaldo nu ar fi deloc bună, iar despre asta s-a tot scris de-a lungul timpului. Ultimul gest făcut de Georgina pare să întărească informațiile venite în acest sens. 

Tensiuni între Georgina Rodriguez și familia lui Cristiano Ronaldo 

Familia Aveiro se aștepta să unească toată familia pentru botezul fetei surorii lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro. Cu toate astea, presa internațională informează că fotbalistul și partenera sa nu vor participa la evenimentul care se va desfășura pe 27 august la Madeira. 

Deși s-a scris că familia lui Ronaldo și Georgina s-ar fi apropiat în ultimul timp, iar sora jucătorului de la Al-Nassr ar fi dorit ca botezul să fie un moment de „pace”, se pare că situația ar fi diferită. Mundo Deporitvo scrie că Ronaldo nu ar putea merge pentru că trebuie să fie prezent la club în acea perioadă și ar fi rămas varianta ca modelul și copiii să meargă. 

Fratele mai mare al lui Cristiano Ronaldo, Hugo Aveiro, a declarat însă că nici Georgina nu va participa la petrecere, motivând că atât ea cât și superstarul portughez vor avea treabă în Arabia Saudită în acea perioadă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!