GALERIE FOTO "Un sincer da!". Larisa Iordache a fost cerută de soție în prima zi din 2024: imagini spectaculoase cu gimnasta și iubitul ei

Larisa Iordache Cristian Chirița Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Ianuarie 2024, 19:38
Data actualizarii: Marti 02 Ianuarie 2024, 19:45

Larisa Iordache (27 ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță, campionul național cu CSM Constanța la tenis de masă. 

Fosta gimnastă, care în prezent este antrenor la CS Dinamo, și-a oficializat relația cu noul iubit în primăvară. Cei doi s-au fotografiat împreună și au și apărut în spațiul public la diverse evenimente, dar și în fotografiile de pe rețelele de socializare.

Larisa Iordache a fost cerută de soție

În prima zi din 2024, sportiva le-a dat o veste importantă fanilor, anunțându-i că i-a spus 'DA' partenerului ei, într-un decor de poveste.

Cum își cheltuie Larisa Iordache banii primiți 

Larisa a vorbit despre renta viageră pe care o încasează lunar datorită performanțelor sale din gimnastică, dezvăluind că investește în „plăcerile sufletului”. 

"Renta viageră o cheltuiesc pentru plăcerile sufletului meu: mașina mea, pentru că nu aș fi investit o sumă atât de mare în mașina pe care o am. Am un BMW I8. Îl am de 3 ani, din 2019, mi l-am făcut cadou de ziua mea și mai sunt foarte fascinată de haine. Dacă îmi doresc să plec undeva, mă organizez, desigur și așa cheltui eu banii", a declarat Larisa Iordache potrivit Fanatik. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!