FOTO ȘI VIDEO S-au sărutat pasional în direct după ce și-au anunțat divorțul și s-au despărțit de câteva ori într-un singur an! Imaginile momentului 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 18:24
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 18:25

Wanda Nara și Mauro Icardi formează, de departe, cel mai controversat cuplu din lumea fotbalului. 

Cei doi au fost implicați în numeroase conflicte de-a lungul ultimilor ani, iar în ultimul an s-au despărțit și împăcat de multe ori. Mai mult, s-au acuat reciproc de infidelitate, iar în toamnă, Wanda Nara anunța în direct că a depus actele de divorț. 

Ulterior, au apărut din nou împreună, în timpul vacanței de iarnă, pe care au petrecut-o în Maldive, alături de copii. Wanda și Icardi s-au mai „înțepat” apoi prin diferite comentarii făcute unul la adesa celuilalt. 

Wanda Nara și Mauro Icardi, sărut pasional în direct 

Masterchef este unul dintre cele mai cunoscute formate de emisiuni culinare din toată lumea. Wanda Nara a fost inclusă în echipa emisiunii din Argentina, iar în una dintre ediții a apărut și Mauro Icardi. Cei doi au apărut împreună, bifând astfel și prima apariție publică de la scandalurile trecute. 

Mai mult, în momentul în care Icardi a părăsit emisiunea, cei doi s-au sărutat pasional, imaginile devenind rapid virale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!