GALERIE FOTO Noul transfer al lui FCSB are o parteneră superbă. Mesajul postat de iubita lui Joonas Tamm

Joonas Tamm FCSB Meryl Magi sotie Joonas Tamm transfer fcsb Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Iulie 2022, 13:18
Data actualizarii: Marti 12 Iulie 2022, 13:35

Joonas Tamm (30 de ani) a fost prezentat în mod oficial la FCSB.

"Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina)", se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

Pe lângă Tamm, FCSB îi mai are la dispoziție pentru postul de fundaș central și pe Denis Haruț, Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa și Mihai Daniel Lixandru, care a jucat în amicalul cu Oțelul Galați din postura de titular.

Fotbalistul cu 50 de meciuri și patru goluri în naționala Estoniei este un familist convins. Tamm are o relație de lungă durată cu Meryl Magi (25 de ani), iar la începutul verii au devenit părinții unui băiețel.

Frumoasa blondă este specialistă în marketing, domeniu în care și activează, dar are pasiunea și pentru modă. "Sunt mândră de tine. Se pare că mă mut cu familia la București", a scris Meryl pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!